MOVEOR holistic pulsing & self discovery neem de dingen ernstig op,
maar niet tragisch

Inhoud




logo

Het spel

"Transformatie" gaat over veranderingsprocessen.

Het Transformatiespel is een krachtig instrument om jezelf te leren kennen en veranderingsprocessen in gang te zetten. Het heeft de vorm van een bordspel, waarbij het niet zozeer gaat om het spelen van een spelletje, maar waarbij de eigen ontwikkeling centraal staat. Hoewel het spel diepgaand is, wordt het lichtvoetig gebracht.

Aan het begin van het spel formuleer je de vraag waarover je helderheid wilt krijgen en gedurende het spel ga je op zoek naar de antwoorden.

Het Transformatiespel wordt gespeeld in een kleine groep van maximaal zes personen. Zo wordt gewaarborgd dat er voor iedere deelnemer ruimschoots individuele aandacht is.

Het Transformatiespel is in Findhorn (Schotland) gecreŽerd door Joy Drake en Kathy Tyler (Innerlinks® ). De eerste versie dateert uit 1977. Sindsdien heeft het spel een ontwikkeling doorgemaakt totdat het in 1987 zijn huidige vorm krijgt. Het spel wordt gespeeld onder leiding van een door Innerlinks opgeleide en erkende facilitator (spelleider) die getraind is in het gebruik van de uitgebreide spelregels.




Deze workshop is geacrrediteerd door:
Innerlinks